9 Mayıs 2013 Perşembe

bets10 üyelik şartları

Oğlu bets10 öldürüldü Mark Barden, şunları söyledi: "Biz evde hayal kırıklığına dönmek ama mağlup değil."

New York Belediye Başkanı bets10, silah kontrolü bir lider savunucusu, daha az iyimser oldu. "Bugünkü oy özel ilgi Washington'a olduğu boğucu bir ezici iddianame ise," dedi. "40'tan fazla ABD senatörleri değil, paranın silah lobisinin giderek aşırı kanat daha kapsamlı arka plan kontrolleri destekleyen Amerikalıların% 90 sırtlarını açacak."

Kamuoyu yoklamaları sürekli bets10 üyelik büyük bir çoğunluğu orta silah kontrolü reformları desteklemek olduğunu göstermiştir. Şubat ayında bir anket arka plan kontrolleri lehine% 92% 7 gösterdi.

Demokrat tasarının sponsor değişiklikler herhangi bir yasayı engellemek için belirlenen Cumhuriyetçiler bir haydut önlemek için geçmek yerine normal 50 60 oy gerekir kabul etti. Sonuçta, değişiklik bets10 taktik nay-oy da dahil olmak üzere, karşı 46 ile 54 oy aldı. Muhafazakar devletlerden dört Demokratlar karşı olarak: Max Baucus, Mark Begich, Mark Pryor ve Heidi Heitkamp.

Dört Cumhuriyetçiler, en önemlisi, faturada bir tartışma bir oy kadar lider 48 saat içinde destek çekildi izin en az lehine olmuştu 10 diğerleri lehine olarak, ama.

Kongre muhalefet lobi politikacılara Newtown sonra ay içinde para rekor miktarda kaldırdı ve bets10 teklif olarak herhangi bir karşı siyasi misilleme tehdidinde bulundu Ulusal Tüfek Derneği, tarafından sert lobi ile takviye edilmiştir.

NRA oy karşıladı. "Bu değişiklik temel bir hak veya yüz kovuşturma egzersiz federal bets10 üyelik izin almak için yaşam boyu arkadaşlar, komşular ve bazı aile üyeleri gerektiren, dürüst vatandaşlar arasında ateşli silahların bazı özel transferler suç olurdu," dedi. "Daha önce belirtildiği gibi, silah fuarlarında, arka plan kontrolleri genişletilmesi veya başka bir yerde, şiddet suçu azaltmak ya da okullarda bizim çocuklar güvende tutmak olmaz."

Geçti bile, ölçü saldırı silahları üzerinde Clinton dönemi yasağı geri ve dergi kliplerin boyutunu sınırlama da dahil olmak üzere New Town sonra hafta içinde bets10 üyelik şartları tarafından çağırdı reformların paketin çok kısa düşmüş olacaktır.

Yürütme emirleri kullanarak, Obama şiddet ile ilgili araştırma için yeni bir fon olarak Ocak ayında birkaç sınırlı önlemler, duyurmak başardı, ama kalıcı bir şey bets10 üyelik şartları Cumhuriyetçi muhalefet kırarak gerektirir.

Bu bets10 üyelik şartları gibi bazı devletler,, New Town sonrasında silah yasaları sıkılır, ama hemen hemen birçok olarak gevşetmek için hareket etmiş, yeni bir bets10 üyelik araştırmaya göre, zor durum yasa ile hiçbir milli çözüm elde etmek için yapıyor .

Genişletilmiş arka plan Cumhuriyetçi muhalifleri onlar şiddet suçluları hedef yerine "yasalara saygılı vatandaşlar haklarını vurdu" dedi Çarşamba günü alternatif teklifler belirtilen kontrolleri

Gizli silah devlet hatları üzerinden aktarılacak izin vererek silah kontrolü zayıflamış olurdu Bu rakip değişiklik, arka plan onay değişiklik daha fazla oy (52 v 48) aldı.

"Ben umut sonuç değil, ancak Senato konuştu ve hareket zamanı geldi.": bets10 üyelik şimdi Pennsylvania evine devlet siyasi intikam karşılaşabileceği başarısız uzlaşma, Cumhuriyetçi mimar, iyimser oldu

Onun önerisi kasten seçmenlerin korkutmak için arka plan onay anlaşma bets10 üyelik suçlandı Cumhuriyetçiler arasında şiddetli bir satır yol açtı vardı.
bets10 üyelik tasarının önde gelen rakip, şunları söyledi: Bu [fatura] bir silah kayıt oluşturmak iddiasında değildir ama genişletilmiş arka plan yapmak için tek yolu bir kayıt yapmaktır etkili kontrol eder, böylece sürecinde bir sonraki adım olacaktır Eğer kontrol çalışması için bir kayıt defteri gereken argüman yapmak için. "

"Eğer bets10 üyelik senin tüfek satmak Eğer Federal hükümetin arka plan kontrolleri geçmesi gerekir. Sonucu bu özel vatandaşlar ve maliyet üzerindeki yükü artar."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder