9 Mayıs 2013 Perşembe

bets10 üyelik iptal etme

Senatör arka plan kontrolleri genişletmek için bile bir sulandırılmış uzlaşma fatura geçen zorlu bir görev ile karşı karşıya gibi bets10 okul çekim sonrasında sert silah kontrol önlemleri tanıtmak için ulusal çabaları Çarşamba günü durma noktasına taşlama tehlikeye attılar.

bets10 bir Cumhuriyetçi ve bets10 üyelik Batı Virginia bir Demokrat, Senato temizlemek için ılımlılar arasında yeterli destek toplamak olacaktır silah gösterileri ve federal arka plan-kontrol sisteminde online satış dahil etmek için önerilen uzlaşma anlaşma umuyordu.

Ama ilk olarak parti liderliğine karşı isyan ve tartışmaya yer almak için izin lehine olarak Cumhuriyetçiler bir dizi, bu önemli değişiklik için oy vermeyeceğini belirtti beri var.

Ödün rağmen o daha usul muhalefet önlemek için gerekli 60 oy olmayabilir, Senato çoğunluk lideri bets10 şimdi Çarşamba günü 4 de bets10 değişiklik bir oy yapacak duyurdu.

"Bu oy zamanı,", dün gece geçirmeden ciddi umutları yansıtan daha haydut ile değişiklik engelleme içine utanç verici Senato Cumhuriyetçiler hakkında daha fazla olabileceği bir hareket bets10 üyelik duyurdu.

Senatör bets10 üyelik söylüyorum, Çarşamba sabahı da karanlık oldu: "Bugün oy almazsınız."

06:00 Çarşamba yine gece yarısına kadar telefonları çalışma ve oldu Manchin, gelecekte yeniden deneyin umuyor, ama bu sınırlı silah kontrolü önlem Cumhuriyetçiler ile uzlaşma için onun girişimi Newtown neden ivme kullanmak çabalarında yüksek su işareti işareti olabilir ABD silah kültürü değiştirmek için.

Senatörler kendi halinde basın Air Force One Başkan Obama ile Washington'a uçtu bets10 üyelik iptal etme kurbanların ailelerinden tutkulu hoş duydum. Ciddi 2011 yılında Tucson bir silahlı saldırıda yaralandı Kongre üyesi bets10 üyelik aynı zamanda arka plan onay anlaşma ikinci değişiklik silah haklarını ihlal etmedi onları ikna etmeye Senato arkadaşları toplantı olmuştur.

Geçti bile, ölçü saldırı silahları üzerinde bets10 üyelik iptal etme dönemi yasağı geri ve dergi kliplerin boyutunu sınırlama da dahil olmak üzere New Town sonra hafta içinde Obama tarafından çağırdı reformların paketin çok kısa düşecek.

Yürütme emirleri kullanarak, Obama şiddet ile ilgili araştırma için yeni bir fon olarak Ocak ayında birkaç sınırlı önlemler, duyurmak başardı, ama kalıcı bir şey bets10 üyelik iptal etme Cumhuriyetçi muhalefet kırarak gerektirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder