5 Mayıs 2013 Pazar

bets10 üyelik iptali nasıl yapılır

Ve neden? Güneş çok David Cameron'ın Muhafazakarlar tarafından işletilen konseyleri birçok konseyi vergi dondurmak için yaptığı talep meydan diyor.

Bu "ekonomik karışıklık hakkında tam inkar" oluşturulduğu ve bets10 üyelik yetersiz olduğuna inanmaktadır, çünkü kabul edilemez Çalışma bulur. Nick Clegg en Lib Dems gelince, onlar "iki yüzlü." Konum

Peki bets10 hakkında? Bets10 üyelik onun "takdire düz konuşma" için takdir edilir, ancak partisinin çok fazla "fruitcakes ve aşırı" da dahil olmak üzere suçlu "bets10 üyelik iptali nasıl yapılır bir çete" olduğu söyleniyor.

En azından Güneş ve Ayna editoryal yorum seçim layık düşündüm. Daily Mail, Daily Telegraph, Daily Express, The bets10 üyelik iptali nasıl yapılır seçim üzerinde herhangi bir editoryal taşıdı.

bets10 üyelik iptali nasıl yapılır ise, yaptım ve çok ilginç çok oldu. Bu katılım fazla% 39 hiçbir o kadar bir sürpriz olmayacaktır açıklamaya çalıştı.

Yerel yönetimler ve seçmenlerin "onun para için merkezine giderek borçlu" olduğu, "güç sürünen merkezileşme ile karşı karşıya ... rasyonel olduğu kanıtlanmıştır."

Bütçeleri üzerinde çok az güce sahip meclisi için oy ne anlamı var? Kağıt yerel güç aktarmak için koalisyon b>bets10 tarafından söz yerine getirilmemiş olduğunu savunuyor.

Bu açıklama rağmen, b>bets10 yerel topluluklar etkileyen harcama kesintileri yapmak için nerede memurları ve yerel konseyleri seçilmiş temsilcileri karar çünkü oy insanların teşvik devam ediyor.

Kağıt kadar tüm mantıklı yeterli diyor:

"Sonuçları ulusal dersleri bulmak için günaha ezici ama yanıltıcıdır. Bir yerel seçim bir bets10 üyelik anket daha önemli ve henüz, garip bir şekilde, daha az açıklayıcı hem de."

Bu, kesinlikle, yanlış başlı olduğunu. Oy yapmak azınlığın, ulusal sahne kesinlikle sonuç önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

bets10 üyelik "gerekli kesimler bir sevilmeyen devlet" ile, kabul ediyor gibi, seçmenler arasında ezici bir anti-koalisyon duygu olması kaçınılmaz.

Bundan daha önemli, sanıyorum, bets10 üyelik etkisi hakkında diğer üç parti arasında ateşli bir husustur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder