6 Mayıs 2013 Pazartesi

bets10 üyelik açma

Bu basıldığında, bets10 hala kıllar. "Onlara kendilerini davranmaya almak için benim işim önermek gibi görünüyor," diye Salı günü gazetecilere verdiği demeçte. "Bu onların işidir. Onlar halkın temsilcileri seçilir."

Ama eski müttefikleri bets10 hayatın reel politik için koalisyon kurma becerileri olup olmadığını sorguluyorlar. Max Baucus, sadece o bile Senato'da önemli silah kontrolü tasarıya karşı oy önce Beyaz Saray tarafından lobi olmasaydı ortaya koyarak birçok şok, bir sonraki seçimde emekli olacağını açıkladı Montana bir Demokrat.

bets10 üyelik anayasal gerçekleri de galvaniz Obama yerine boşa görünmektedir.Basın toplantısında, o Senato "bile en mütevazı mevzuat için 60 oy gerektiren" bir "alışkanlık" haline var olduğunu yakındı. Değil haydut hiç bir tartışmaya ılımlı Cumhuriyetçiler ikna için tek yol olduğu için Gerçekte, çoğunluk lideri Harry Reid silah oy bir 60-oy eşik kabul etmek zorunda kaldı.

Ilımlı Cumhuriyetçiler ikna başkanı önümüzdeki haftalarda çok daha fazla yapmak zorunda olacak bir şeydir.Basın toplantısında geçtikçe, bets10 daha önce ilk dönemde benzer bir rehin yerine getirmek için kongre destek almak için başarısız olan, Küba'da bets10 üyelik açma Bay gözaltı merkezine kapatmak için denemek için tekrar arayan olacağını ortaya koymuştur. Obama o yasama onayı olmadan sürebilir eylem aramak için onun yetkilileri soran olacağını söyledi, ama öncelik bu konuda "Kongre ile yeniden meşgul" için kabul etti.

Ve göç reformu konusunda, iki partili ilerleme için Obama'nın son büyük umut bu terim,bets10 üyelik mevzuat mutlaka Meclisi'nde geçecek bir işareti olarak reform için Senato destek hata için dikkatli olması gerekir. Zaten alt odasında Cumhuriyetçilerbets10 üyelik açma bombalama sonrasında potansiyel sorunlu değişiklikler hazırlamakta olduklarını işaretler vardır.

Eğer öyleyse,bets10 üyelik seçmenlerin ara dönem seçimlerinde de bets10 üyelik güç dengesini değiştirmek gerekir neden başka bir nedeni olarak tebeşir o kadar olacaktır. Ama bu bets10 üyelik açma o kadar iyi olabilir: tarihin bu genel seçimde yönetilen daha ikinci dönem görevdeki partiler nadiren kongre ara sınav daha iyi yapmak göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder