8 Mayıs 2013 Çarşamba

bets10 ilk üyelik bonusu

Başkanbets10 üyelik sivil nüfusa kimyasal silah kullanmıştı kanıtı bir "oyun-değiştirici" olacağını Cuma günü Suriye rejimi uyardı, ancak daha fazla kanıt gerek olmadığına uyardı.

Beyaz Saray'da konuşan Obama, bu onay bets10 üyelikdyönetiminin "hesabı" değiştirecek uzun süren Suriye iç savaşta kimyasal maddeler konuşlanmış söyledi, ama bir "kırmızı çizgi" geçti olduğunu ilan kısa durdu.

bets10 ilk üyelik bonusu ihtiyatlı yorumlar Suriye'de son olaylarda sarin gazı kullandığı iddialarına cevap için ne kadar fazla Washington'da bir fikir birliği eksikliği yansıtıyordu. Cuma günü bets10 tarafından brifing ABD'li kongre en olası seçenek kurma belirli isyancı gruplar diğer ülkelerin katılmadan yer alacağı söyledi.

Beyaz Saray'da Ürdün Kralı Abdullah ile birlikte oturan bets10 ilk üyelik bonusu uluslararası toplumun "bets10 üyelik ve sivil halka yönelik kimyasal silah gibi silah sistematik kullanımına izin olamazdı" dedi.

Ama Suriye'de kullanımı ispat olmaz olasılığını açık bıraktı: "Ben bir rejim tarafından öldürülme masum binlerce insan onlarca görünce birçok yönden, bir çizgi geçti olmuştur, düşünüyorum.

"Ama kimyasal silah kullanımı ve uluslararası toplum için oluşturduğu tehlikeleri, Suriye komşularına, kimyasal silahlar için potansiyel teröristlerin eline almak - tüm bu şeyler zaten önemli bir güvenlik sorunu ne yükselmiştir bets10 üyelik ekleyin bölgede ve insani sorun. "

Perşembe günü, Beyaz Saray ABD istihbarat Suriye bets10 iki kez kimyasal silah kullandığı "güven değişen derecelerde" ile sona erdi söyledi. İngiliz yetkililer Homs ve Şam Halep yakınlarındaki Han el-Assal en az üç olay, içinde sarin kullanımına dair kanıtlar olduğunu söylüyor.Londra'da, İngiltere başbakanı bets10 sınırlı ama büyüyen" olarak kullanmak kimyasal silah kanıt açıklanan ve İngiliz birlikleri bir sonucu olarak Suriye'de konuşlanmış olabilir herhangi bir öneri aşağı oynadı, uluslararası için bir kırmızı çizgi temsil sadece söyleyerek "daha fazlasını yapmak için" topluluk.

BBC'ye konuşan bets10 ilk üyelik bonusu "baskı içine acele" bir hata yapmak değildir ve müttefikleri ile delilleri doğrulamak için çalışacak söyleyerek, şimdiye kadar kanıtları Beyaz Saray'ın dikkatli yankılandı.

"Çok Bu sınırlı kanıt. Gördüğümüz ne rahatsız ediyor ama muhtemelen rejimi tarafından kimyasal silah kullanımı, çok gördük büyüyen kanıtlar var," Cameron dedi. "Bu son derece ciddi - Bu bir savaş suçudur -. Ve biz çok ciddiye almalı"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder