13 Mayıs 2013 Pazartesi

bets10 da üyelik iptali

bets10 diğer kuruluşlardan da gazetecilere yasaklandı ve BBC muhabirleri bets10 hikayeleri kırmak gerektiğini önerdi sonra medya kuruluşları sosyal medya kullanımı konusunda gün geçmiş çift üzerinde büyüleyici bir tartışma var oldu. bets10 medya çevrelerinde bir fikstür biraz bizim web haber editörü Jonathan Haynes, o bu yanlış olduğunu düşünüyor neden bir parça yazdı. Ben bets10 dünyada reaksiyon oldukça varolmayan unutmayın olsa da politikalarına Twitter'da tepki, tam rezaletti. İşte Jonathan'ın parçasının bir önizleme var:



Yayıncılar anlaşılır doğruluğu hakkında, yarışma hakkında ve belki de yasa hakkında, markalarını endişe ediyor. Ama gazeteciler "mesajı" kalmak emin olmak için çalışırken, onlar kimse okumak istediği kendi mesaj kadar sıkıcı yapma tehlikesiyle karşı karşıya. Son aylarda, bets10 üyelik çalışanları Twitter kullanmada özellikle etkileyici olmuştur. bets10 üyelik olarak yüksek profilli gazetecilere ve üreticileri, takipçileri on binlerce var ve ağır diğer gazetecilere ve yorumcu etkiler. Diğer Sky gazeteciler Twitter yanıtları bir dizi retweeting, konularda görüş yoklamak için kullanın.

Rekabet avantajı ne tür vazgeçerek tehlikesi bets10 üyelik nelerdir? İşte bu hafta bir örnek: bets10 üyelik Basın Birliği baş spor muhabiri olarak istifa Twitter'da hikaye kırdı sadece birkaç saniye önce. Bir Sky News ya da BBC gazeteci ilk bu hikayeyi olsaydı onların haber büro haberiniz meşgul olabilir - herkes Twitter'da bu okurken.

bets10 üyelik hizmeti haber daha demokratik kırma yaptı - tel servis Reuters şimdi en haber kuruluşları abone olmak için yem onlar 'bırak' önce, Twitter hesabına hikayeleri tatili.

bets10 da üyelik iptali bizim bilim ve çevre haber editörü, biz son derece iyi okumak oldu küresel ısınma üzerinde dün gece koştu bir hikaye daha fazla kapsama koordine edilmiştir. Diye yazıyor:


bets10 da üyelik iptali futbol her türlü daha popüler bets10 da üyelik iptali sitesini dün en büyük hikaye bets10 ve yakın zirveleri son on yıl içinde herhangi bir buz bir şey kaybetmediğini buldu bir çalışmanın bizim hesap oldu.

Daha doğrusu Asya'nın en yüksek dağları buz hiçbir net zarar yaşamış bulundu uydu verileri kullanır Nature dergisinde, içinde çalışma - bazı yerlerde erime diğerlerinde buz tahakkuk telafi edilmiştir. Bulgu glaciologists için bir sürpriz olarak gelir. Prof Jonathan Bamber, Bristol Glaciology Merkezi müdürü, şöyle koydu:

Çok beklenmedik sonuç sıfırdan önemli ölçüde farklı değil yüksek dağ Asya, ihmal edilebilir kütle kaybı oldu.
Neden düşünce değişikliği? İşte Damian Carrington haber koymak nasıl:

Asya'da buz eritme radikal yeniden değerlendirme nedeni mevcut ve önceki çalışmalar edildiği farklı yolu olduğunu. Şimdiye kadar, tüm dünyanın 200.000 buzulların için erime suyundan oluşan zarar tahminlerini yere izlenen birkaç yüz verilerin değerlendirmelere dayanmaktadır. Düşük rakımlarda bu buzulların bilim adamlarına almak ve çok daha sık dahil edildi için çok daha kolay, ama onlar da erime daha eğilimli idi.


Biz bu BM iklim vücut İklim Değişikliği Hükümetlerarası Paneli Himalayalar'da eriyen buz kendi karakterizasyonu büyük bir hata yapmış olduğunu ortaya hangi 2009/10 yılında sözde 'Himalayagate' bölüm sonra tartışmalı bir çalışma olacağını biliyordu . Gerçek rakam 2.350 oldu zaman ama bilime dayalı - Tüm buzulların 2035'e kadar gitmiş olacağını söylemişti. Yani Himalayalar'da buzulların iklim değişikliğinin etkileri ile ilgili tartışmalar sıcak bir düğme konudur.

Bu yeni sonuç iklim değişikliğinin etkileri anlayışımızı için iki adet takip devreye ettik ne anlama geldiğini araştırmak için. Bir bu biz dünyadaki diğer buzulların biliyordu düşündüğüm için ne anlama geldiğini soruyor Leo Hickman bir 'eko denetim' sütundur.

Ayrıca Prof Bamber sitesi burada 2 de canlı üzerinde soruları yanıtlayan var.

02:42: Biz Leveson soruşturma kapsamına veriyoruz alan miktarı hakkındaki öğle kağıt konferansta kısa bir tartışma vardı. Tamamen bilim dışı egzersiz, ben sadece bu benim takipçileri fikirlerini bir fikir edinmek için bu tweeted.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder