6 Mayıs 2013 Pazartesi

bets10 üyelik iptal

bets10, 2001 yılında Uluslararası Uzay İstasyonu'na onu göndermek için Rusya için £ bets10 üyelik iptal ödenen ilk kendi kendini finanse eden uzay turisti oldu ABD milyoner, astronotlar bir çift arıyor - o evli bir çift ideal olacaktır düşünüyor - üzerinde Mars'a bir misyon. Bu güneşin etrafında Mars yörüngesinde Dünya'nın bu aynı hizaya 2018 yılında, daha çok açılış daha, gezegenin yuvarlak uçan içerecektir.

Şubat 2011'de Rusya, Çin, İtalya ve Fransa'dan altı güçlü ekibi on Mars "indi" ve penceresiz bir kapsül içinde 520 gün sonra yüzeyde bir 40 dakikalık yürüme mesafesinde, için uzay bets10 üyelik iptal. Gerçekte, bu uzayda bu kadar uzun bir süre harcama olası fiziksel ve psikolojik etkilerini araştırmak için çabalarının bir parçası olarak bir bets10 üyelik enstitüsünde yapılan bir mock-up göreviydi.

Çin'in ulusal uzay ajansı 2.040 oradan ekipleri göndermek için bir plan, bir hedef olarak Mars odaklanmak için 2006 yılında söz verdi.

Bu olursa - - bir insansız prob olarak altta kalmamak, Hindistan Başbakanı bets10, geçen yıl bu büyük olasılıkla olsa ülkesinin, bets10 bir uzay aracı göndermek için planladıklarını söyledi.

ABD ve Birleşmiş Milletler Suriye isyancı kuvvetler sinir ajanı sarin kullanmış olabileceğini bets10 üyelik iddiaları ile ilgili şüphe var.

"Biz muhalefet kimyasal silah kullandığı herhangi bir öneri son derece şüpheci," Beyaz Saray sözcüsü bets10 üyelik söyledi. "Biz Esad rejimini sorumlu olduğunu bu büyük olasılıkla düşünüyorum ama biz bir tepki ile ilgili herhangi bir karar vermeden önce gerçekleri hakkında emin olmak zorunda."

Pazar del bets10 üyelik iptal, Suriye'de araştıran bir BM komisyonu üyesi, konuşan Suriye isyancılar zehirli gaz kullandığı "güçlü, beton şüpheleri" olduğunu söyledi. O Suriye dışında hastanelerde mağdurlarından tanıklık gösterdi, ancak hiçbir bilgi verdi. "Bu muhalefet adına kullanımı oldu, isyancılar değil, hükümet yetkilileri tarafından," diye bets10 üyelik söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder