28 Mart 2013 Perşembe

bets10 üyelik iptali

Bets10 gömülebilir bir konuşma içine bets10 üyelik iptali, fotoğrafları ve daha fazlasını birleştirmek için yeteneği ile, onların okuyucuları için haber değeri veya eğlenceli sosyal medya konuşmaları yakalamak için çalışıyoruz medya kuruluşları için yararlı bir araç haline gelmiştir. Bugün şirket için özel olarak tasarlanmış özelliklere sahip bir bets10 üyelik planı duyurmaktadır "medya kuruluşları, yayıncılar ve derinden kendi sitesine sosyal küratörlüğü ve hikaye bets10 üyelik iptali etmek isteyen herkes."

Planı, bets10 üyelik ile bir öykünün görünümünü özelleştirmek için öncelikli teknik destek almak için, özel özel kaynaklar ve paylaşmak hikayeleri ekleyin, gerçek zamanlı bir Storify hikaye (canlı bloglama için yararlıdır) güncelleştirmek için yeteneğini de içerir. Kurucularından bets10 üyelik iptali özel paylaşım habercilik işbirliği için, hem de firmalar ve bets10 üyelik iptali ajansları içinde iletişim için yararlı olabilecek iken ilk iki özellik muhtemelen, okuyucular için büyük fark yaratacak bu bets10 üyelik yoluyla bana söyledi. Bir marka büyük bir sosyal medya tartışmalara karmakarışık hale gelirse Yani, örneğin, bets10 üyelik iptali bir ajans neler yakalamak için iyi bir yol olabilir, ama muhtemelen onlar halka vurgulamak isterdim bir şey değil.

Herman ", kuruluş düzeyinde fiyatlandırma" olarak maliyet açıklanan ve o müşteriden müşteriye değişir dedi.

VIP servis kullanan ilk şirketlerden biri Storify olarak nitelendirdiği, bets10 üyelik ise BBC geliştiriciler görünüşte BBC site için özel bets10 üyelik iptali yerleşik "bir medya kuruluşu ile ilk resmi ortaklıklar biri." - Seni görmek ne Bu bets10 üyelik iptali ilk albümü Beni Lütfen yeniden bir girişim bu BBC Radyo 2 liveblog gibi görünüyor.

Storify de kolay bets10 üyelik siteleri bets10 üyelik içeriği dahil etmek için yapım, şimdi bir bets10 üyelik ortağı olduğunu duyurmaktadır.Şirket şimdi bets10 üyelik kayıtlı küratörler ve trafik geçen yıl üç katına sahip, aylık 15 milyon tekil okuyucuya ulaşıyor diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder