28 Mart 2013 Perşembe

bets10 üyelik silme

Daha fazla ve daha fazla alışveriş kullanıcılara doğrudan teslim ürünlere sahip olma düşük maliyet ve kolaylık sayesinde, çevrimiçi oluyor. Ama bu online yarışma ayak uydurarak zor bir zamanda yaşıyoruz büyük ulusal perakende zincirlerinin, pahasına oluyor. Sevk kalmadan daha - veya daha az bets10 adlandırılan yeni bir başlangıç, aynı fiyata aynı gün yerel teslimat sunarak teknoloji meraklısı alışveriş lütfen yeni bir yol ile perakendeciler sağlamak için umuyor.

Muhtemelen bets10 büyüme büyük bir tuğla-harç perakendeciler için büyük bir baş ağrısı neden olduğunu bu noktada hiç de sürpriz değil. Walmart ve Hedef gibi şirketler bets10 üyelik gibi hizmetlerden online perakende ve ücretsiz kargo kolaylık seçerek, alışveriş mağazalarında alışveriş atlamak gibi kaybolur işlerini bazı görüyoruz.

Bu mücadele etmek için, çoğu kendi online mağaza açtı ve online satın alma ve mağaza pick up seçeneği bile sunuyoruz. Deliv bu perakendeciler zaten yerleşik altyapısını kullanan ve tüketicilerin bets10 üyelik alışveriş hepsi aynı kolaylık vardır sağlayarak bir adım daha ileri, ama denklemin içine aynı gün teslimat eklemek istiyor.

Aksine tüketicilerin mağaza pick up olan daha bets10 sadece kendi teslimat insanlardan biri onlar için açılan ürünler kapalı yapmak zorunda kalacak. Ama bets10 üyelik silme ve güzellik geleneksel teslimat seçenekleri aksine, başlangıç ​​insanlar için paketleri teslim etmek bulmak için bir crowdsourced modeli kullanır, olmasıdır. Bets10 kurucusu ve herhangi bir zamanda teslimat yapmak için elverişli insanların esnek bir dizi var sağlar bets10 üyelik göre.

Nelere Komik: Deliv adlı fon hakkında haberler bets10 teslimat seçeneği sunmak isteyen bildiren raporlar vardır gibi geliyor. Onlar birlikte çalışan ya da eğer onu başlangıçta bu planlar üzerinde bets10 üyelik ile çalışıyordu sanki görmek için Carmeli ile geri çember, ama geri duymak henüz. Bu Amazon Başbakan ücretsiz iki günlük kargo ile rekabet etmenin yollarını arar gibi buna değer ne için, Walmart da soyunma teslimatlar test bakıyor.

Ve izin sadece bugün böyle bets10 gibi perakendeciler ile Alışveriş bets10 üyelik seçeneği test başladı Google hakkında unutmayalım. Postmates Şimdi size San Francisco ve Seattle hemen hemen herhangi bir mağazadan teslim istediğiniz ne olursa olsun elde etmek için kullanabileceğiniz uygulama, bets10 evet, ve ardından şeyler var.

Carmeli Deliv sahip olduğu bir avantajı çok hızlı yeni pazarlar açmak için yeteneği olduğunu söylüyor. Google bir pazar ve bets10 üyelik silme modunda test iken yavaş ölçeklemek için çalışıyor şehir-şehir, Deliv bu hafta içinde yukarı ve çalışan yeni pazarlar olabileceğini düşünüyor. Çoğunlukla zaten satın alma ve mağaza bets10 üyelik için perakende ortakları tarafından inşa altyapıya dayanan olmasıdır.

Diğer bir avantajı bets10 üyelik onlar şeyleri teslim olmasını isteyebilirsiniz yerde etrafında kullanıcıların esneklik sağlamasıdır. Diğer on-demand teslim seçenekleri bir saatten az bir ürün söz ederken, herkesin buna ihtiyacı var. Aslında, Carmeli ki, çoğu durumda, kolaylık koz hızı tartışır. Diğer bir deyişle, evde iş sonrası veya iş yerinde belli bir saatte teslim bir paket var edememek hemen almak daha çoğu durumda daha önemlidir. Zamanlama doğum, sonuç olarak, bir anahtar türev olup.

Zaten, şirketin bets10 modeli test, ancak en kısa sürede perakende ortakları Deliv seçeneğini açmak için karar gibi geniş gitmek için hazır değil. Carmeli şirketi bets10 üyelik silme, de dahil olmak üzere, zaten 14 piyasalarda sürücüler için istek koymak olduğunu söyledi

Her 5-7 işçiye daha ihtiyaç için, Deliv yaklaşık 200 uygulamalar alır. O gemide onları almadan önce arka plan kontrolleri aracılığıyla koyarak, sadece en iyi almak için olanak sağlar. Aslında teslimat yapıyoruz kez, bir derecelendirme sistemi en yüksek sıralardaki teslimat insanlara öncelik vermek Deliv sağlar.

Şimdi Deliv gitmek için hazır olduğunu, şirket, bets10 üyelik silme gibi yatırımcılardan tohum bets10 yükseltti. O para yere onu almak ve perakende ortakları çeşitli pazarlarda hizmetlerini açmak için karar bir kez genişleyen kılmaktadır yardımcı olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder