26 Ekim 2013 Cumartesi

bets10 üyelik

Ne bizim kuşağınçocukluk travması gitmek göreceksiniz olduğunu ! Bugün sosyal bir belirleme yapmak için değil hiç niyeti yoktur . Let zaten bu yapıyor , sosyologlar , siyaset bilimciler ve hatta psikoloji dalı ona araştırmacılar konuşsun .

Bu sütun , spor yazarı , bets10 üyelik , konuşma ve kendi tespitler açma yazarı doğru zaman zaman bakar hayal edebiliyorum .

Ben travma ne demek , futbol ...

Televizyon bir nesil ile büyüyor . 1976 yılından bu yana , bets10, yaş içerik zenginliği yaşamaya başladı . Çalışma ile Türkiye'de yalnızlaşan yılında dünyanın ilk altın çağ 1974 yılında Kıbrıs kapılarını açarak ülke dışındapersonel eğitimi , kahramanlar . Yayıncılık teknolojisi gelişti . Stüdyolar çeşitlendirilmiş ve bets10 sanayi, ürün serisi giriş yaptı edilir . Gazete ve Türk halkının en büyük sosyal değişimin dışında yerli biçimleri oluşturmak BaşlanıyorduTRT imzaladı .

Dönemi bize bir önceki nesil ile karşılaştırıldığında izledi karikatürlergüzel dizi sayesinde bir çocukluk dolu yaşadı. Öğlenciysen düz 19:00 gibi okul futbol sahaları , ve sonra erken yatmadan çizgi film veya TV sorunu ..

Hat-trick akşam olur günün Maç . , bets10 çizgi film izle ,maçı izlemek için geç ...

Bizim dünya büyük kıvrımlarmaçlar izledim duygu bırakmayın hayal edebiliyorum . Ülkenin milli takım en iyi oyunculardan oluşan mağlubiyetler farklı , bize ilk dakika içinde daha fazla gol yemek yıkamak için kullanılır . Ortadan gidemez , üç -pass ve hatta çekim atamazdık yok . Ama gazete bizim ligin büyük iş yapıyoruz , yazar oyuncularımız , biz iman ne kadar anlatır .

Bu yüzden uzun yıllar aradan geçti . Konfederasyon Kupası izlemek için eşleşir. Takımlar bets10 gelecek yıl Dünya Kupası oynayacak . Bildiğiniz gibi biz bozguna sınıf sonuçları almak için yok . Henüz büyük ile Ancak, lig oyuncular ?

Ben bets10 izliyordum !

Konfederasyon KupasıOkyanusya şampiyonu bets10 üyelik , yedi 23 gol olmak üzere toplam sırasında eşleşir. Sadece bir hedef yayınlanmıştır . Dobi İrlanda Tahiti sevinçle , çok kızgın tersine tarafından bu hedefe , yıllar önce , bets10 üyelik uzak golü attı kadar heyecanlı bize . Bets10 üyelik o değil bir kabus , kalbim ürperdi ve karanlık gibi hissettim ederken , 70 maçlara gitmedi . Elbette biz ve onlar arasında büyük bir fark var, ama biz mutlaka biz kazınmış renk bozgunakıvrımlar verdi büyük travma , çocukluk , aklımızı ve kalbimizi yaşamış daha hızlı değiliz .

Ilk stüdyo programı ile başlayan , bets10 yılında Akdeniz Oyunları tutmak için Mikrofon Terim'le Milli Takım Teknik Direktörü Fatih olmuştu . Yazlık kadarvadeli Ulus Bir Stüdyo lütuf Silivri , ertesi gün milli takım teknik direktörü oldu . Biz başka bir dönemi yaşadı. Futbolda TV teknolojisi geliştirme başladı . Takımlarımızla olan Avrupa'dayeme , onurlu işlerde fark .

Eğer hikaye olsun ne Bildiğiniz gibi sonra değil. Biz tekrar kaçınılmaz Fas Akdeniz Oyunları için son kaybetti konum . Ayrıca, U - 20 seyirci devam edecek , futbol tribünde çekemezken kıvrım çıktışanslı nesil güzel bir sayfası .

İslam Oyunları İzmir'de 1980 yılında yapıldı . Milli Takımülkenin en iyi oyuncuları oluşuyordu ve o son turnuvada Libya'ya 2-1 kaybetmişti . Fas insan , belki, ama yılın en iyi parçası ile bir analoji kurma Mersin yenilgi , biz gerçekten büyük bir futbol ülkesi yenmemizdi Kuzey Kıbrıs 5-0 o günlerde çocuk kafasında düşündüm . Biz milli takım bets10 kazandı ilk kez görmüştü . Serdar Bali , harika bir 30 metre golle sonuçlandırdı. Bets10 üyelik yılında Terimi Akdeniz Oyunları şampiyonu , o kadrodaydı öğretmen .

Ben uzun yıllar avunan kazanmak çok sayıdaçocuklardan biri olduğunu düşünüyorum ..

2013 Akdeniz Oyunları , Konfederasyon Kupası Brezilya Tahiti maçları ve travma gidemeyen olmanın hayal kırıklığı ortaya .

Ülkemize geri dönecek ? Çocukluğumuza ne kadar hızlı aşağı gitti ! ..

Böyle bir sefalet içinde yaşamak için bir zevkti ?

Her neyse , biz nasıl noktalayalım gülümsüyor hikaye ile bets10 yılında çok karamsar , İslami Oyunlar gitti .

Sevinç nerede?

İzmir'de 1980 yılında Libya ile oynayın . Aktan yayın kuruluşu bets10 üyelik Yemişçi Atatürk Stadyumu anlatmak için sonraki maçta spiker olacak da mevcuttur . Okan Uysaler'in geç 22. ulusal maç Trabzonspor Semercioğlu Turgay yönettiği oyunun ilginç kısmı , ilgilenmektedir . Semercioğlu , Kadri ' nin Aytaç'a en çok milli olma rekorunu kıracak .

Milli takım ilk golü bulur . Turgay Semercioğlu'dur hedefi . Bets10 , kulak bir çığlık duyar ! Kameramanlara Uysaler Yönetici ' s veren öğretim.

- Joy sevinç göstermek , bana göster ! ..

Yerine seyirci coşkusu daha kameraların genel bir bakışspiker Yemişçi'yi Joy arayan duyuldu !

Hikaye efsanevi TRT anıları en iyileri arasında duyulur . Ne kadar bir abartı olduğunu , ama gerçek şu ki ben sormak gerekir ne kadar doğrudur , bir şey bu günsevinç , tek şey biz görünümü görmek istediğiniz Aktan umut . Geçen hafta , zayıf Tahiti , Nijerya ' hedefi bu hikayenin düşüncesiyle attı , ben paylaşmak istedim ..

UEFA kararları hayal kırıklığı bets10 oyun izleyici ilgi göstermek , yine geçmişin skandallar dopingAkdeniz Oyunlarıtravmatik gün bizi ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder